Begeleiding en maatwerk

Wij staan garant voor een perfecte begeleiding van ieder project dat wij aannemen. Bij u thuis nemen we uw wensen door en adviseren u over de mogelijkheden.
Onze offertes zijn helder zodat u precies weet wat de werkzaamheden inhouden en wat de kosten zullen zijn.

Advies

Welke kleur moet het worden, welke stijl... U heeft een idee hoe het er straks uit moet zien, maar de keuze voor de materialen, de techniek, of er sprake is van bijvoorbeeld spouwmuur, steensmuur…?! Dát is nou precies de reden waarom Rinke de Vos graag even bij u persoonlijk langs komt. Dan kunnen alle technische aspecten tot in detail beoordeeld worden en maten opgenomen worden. U krijgt een deskundig advies op maat en u weet direct of al uw wensen ook uitvoerbaar zijn.
Duidelijkheid staat voorop zonder verrassingen achteraf!

Montage en afwerking

Wij zorgen ervoor dat alle oude materialen / puin afgevoerd worden. Hierna kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden. Ons uitgangspunt is om uw verbouwing zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.

Nazorg en garantie


Heeft u nog vragen nadat de werkzaamheden zijn afgerond zijn, stel ze gerust, wij staan klaar voor u! Alles moet vanzelfsprekend aan uw wensen voldoen. Wij geven u .. garantie.

Mocht u een klacht hebben, dan kunt u ons te allen tijde bellen.
DIENSTEN
vlok
NIET GROOT, WEL GOED!!
2008 Bouwbedrijf Rinke de Vos | Design by B Designs